Om oss

Oavsett vilken typ av text du behöver hjälp med kan någon av oss bli din personliga spökskrivare. Genom att fylla i kontaktformuläret där du presenterar din idé har du tagit ett första steg. Vi är snabba med att svara, vi återkommer oftast samma dag.

 

Spökskriva logo
ghost-jenny1

Jenny - Spökskrivare

Jenny debuterade som författare på Bokförlaget Forum 2003 och började spökskriva på heltid 2008 efter avbrutna Fastighetsmäklarstudier. Jennys senaste roman ”Högsta Vinsten” gavs ut av Lind & Co i juni 2023. Det har blivit över 40 spökskrivna böcker sedan start. På fritiden gillar hon att resa, skapa smycken, vistas i naturen och laga mat.

Foto: Jannis Politidis

ghost-johanna

Johanna - Spökskrivare

Johanna har arbetat som författarcoach i över 20 år. Hon debuterade med en skönlitterär roman på Lind & Co 2022 som blev nominerad till Årets Feelgood 2023.

Johanna är även en uppskattad redaktör, lektör och språkgranskare. Johanna började spökskriva 2010 och har hittills spökskrivit 19 böcker. Johanna bor i Göteborg. På fritiden gillar hon att bada i havet, plocka svamp, handarbeta och vara hundvakt.

Foto: Theresie J Köhlin

SPANSKAFLAGGAN

HAR DU SPANSKA SOM MODERSMÅL?

Vi söker dig som har spanska som modersmål och är en fena på att skriva texter! Vi har en ledig projektanställning - eller som frilans. Mejla oss redan idag!

ENGELSKAFLAGGAN

HAR DU ENGELSKA SOM MODERSMÅL?

Vi söker dig som har engelska som modersmål och är en fena på att skriva texter! Vi har en ledig projektanställning - eller som frilans. Mejla oss redan idag!

FRANSKAFLAGGAN

HAR DU FRANSKA SOM MODERSMÅL?

Vi söker dig som har franska som modersmål och är en fena på att skriva texter! Vi har en ledig projektanställning - eller som frilans. Mejla oss redan idag!